Αν αγαπάς να ψάχνεις και να διαβάζεις άρθρα γύρω από το Bitcoin & την τεχνολογία του, μην τα κρατάς για τον εαυτό σου! Μοιράσου τα με 35.000 και πλέον εγγεγραμμένους φίλους και Followers του Bitcoin Community Greece και καθιέρωσε τον εαυτό σου σαν ένας από τους δημοφιλέστερου Editor του Ελληνικού Community που έχει ταυτιστεί με την καινοτομία!

bitcoin community greece_editor job post

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Τι αρμοδιότητες έχει ένας Editor;

Ένας Editor μπορεί να κάνει edit στις κοινωνικές σελίδες (social media), να στέλνει μηνύματα και να ανεβάζει posts για λογαριασμό του Community, να βλέπει ποιος admin δημιούργησε ένα post ή comment, να έχει πρόσβαση στα insights του λογαριασμού.

 

Πόσα άτομα θα επιλεγούν ως Editors;

Για αρχή, θα επιλεγούν 5 άτομα.

 

Θα αμείβονται οι Editors;

Όχι. Το Bitcoin Community Greece είναι ένας μια MΗ Κερδοσκοπική Κοινότητα Καινοτομίας, που δημιουργήθηκε από το μεράκι κάποιων early adopters του Bitcoin και μεγάλωσε χάρη στην ανταπόκριση του Ελληνικού κοινού.  Στηρίζεται στην εθελοντική προσφορά και  στόχος μας είναι ενημέρωση του κοινού αυτού, με αξιοπιστία και ουδετερότητα, γύρω από θέματα που αφορούν στις εξελίξεις του Βitcoin.

 

Και τότε τι θα κερδίσω εγώ από αυτό;

Εξαρτάται πως το βλέπει κανείς. Αν βλέπεις το Bitcoin μόνο σαν ένα ψηφιακό νόμισμα που κάποτε θα σε κάνει πλούσιο, τότε σίγουρα δεν έχεις να κερδίσεις τίποτε από αυτήν την θέση. Αν όμως βλέπεις πιο μακριά και εστιάζεις στην τεχνολογία του Bitcoin και τις καινοτομίες που υπόσχονται να αλλάξουν την ζωή όλων μας, τότε η θέση αυτή είναι μια καλή αρχή για να διεκδικήσεις μια θέση στο Community και να αφήσεις το δικό σου στίγμα στους 35.000 και πλέον εγγεγραμμένους φίλους και Followers που διαρκώς αυξάνονται και διψούν για ενημέρωση. Πέρα όμως από αυτό, σκέψου πως θα έχεις την ευκαιρία:

– να εκπροσωπήσεις το Community σε συνέδρια, σεμινάρια, συνεντεύξεις και άλλες εκδηλώσεις στις οποίες συχνά καλούμαστε καθ΄όλη τη διάρκεια του έτους

– να συνεργαστείς με αναγνωρισμένους επαγγελματίες από διάφορους επαγγελματικούς χώρους που είναι πάντα πρόθυμοι να σε βοηθήσουν να μάθεις και να εξελιχθείς.

 

Υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις για να γίνω Editor;

Ναι, και αυτές είναι οι υποψήφιοι:

– να μιλούν και να γράφουν άρτια στην Ελληνική γλώσσα

– να διαθέτουν καλή γνώση όλων των πτυχών του Bitcoin (το ακαδημαϊκό υπόβαθρο θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα αλλά δεν είναι προαπαιτούμενο)

– να έχουν κάνει έστω και μία συναλλαγή με Bitcoin

– να τους χαρακτηρίζει η συλλογική συνείδηση και η διάθεση για εθελοντική προσφορά

– να περάσουν με επιτυχία ένα ψυχομετρικό τεστ* που βασίζεται σε σύγχρονες ακαδημαϊκές έρευνες και αναδεικνύει σημαντικές πτυχές του χαρακτήρα.

– να περάσουν από ένα μικρό προσωπικό interview, (συνήθως μέσω skype).

 

Εκδηλώσεις Ενδιαφέροντος

Στείλε μήνυμα στο inbox της Facebook Page του Bitcoin Community Greece γράφοντας το όνομα, το επίθετο και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας & εντός 24ώρου κάποιο μέλος μας θα επικοινωνήσει μαζί σου.

* Το ψυχομετρικό τεστ αποτελείται από δύο ενότητες. Η πρώτη ενότητα αποτελείται από 44 συνολικά ερωτήσεις στις οποίες καλείστε να δηλώσετε την αντίληψη για τον εαυτό σας σε μια ποικιλία καταστάσεων. Ενώ η δεύτερη ενότητα αποτελείται από 12 ερωτήσεις στις όποιες ομοίως πρέπει να δηλώσετε την ισχύ της συμφωνίας σας. Η συμμετοχή σας σε αυτή την έρευνα δε θα διαρκέσει περισσότερο από 15 λεπτά. Σημειώνεται πως οι αξιολογήσεις των τεστ γίνονται από ειδικό Οccupational psychologist, ιδρυτικό μέλος του Community.